Петър Бояджиев: Путин мисли как да представи резила си като триумф на 9 май

1
Трудна, да не кажа неразрешима задача
Трудна, да не кажа неразрешима задача Снимка: Getty Images / Архив

Кошмарните нощи на Путин. Наближава 9 май

 В неговите планове беше помпозен военен Парад на победата на освободителя – Русия, като море по червения площад. И до него от двете му страни Лукашенко и новият марионетен президент на Украйна. Хвалби как са освободили нещастната Украйна от бандеровци и националисти.

Бомбастичен парад на началото на възстановяването на руската империя.

И сега какво ? Как да представи резила си като триумф? Трудна, да не кажа неразрешима задача.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Нели КОЛЕВА
    Питам се откъде се появиха толкова разбиращи хора,които нямат професионална подготовка в области като психология или психиатрия?Те са същите като онези "специалисти по всичкология".Не сме в епохата на Ренесанса,когато е имало учени-енциклопедисти!Добре е всеки да се ограничи в областа, в която има професионална подготовка.Например-математици дават здравни съвети,политолози-икономически и т.н.Всички знаем кои са тези хора.
  • 4
    1
    странно
    Някои хора откъде знаят кой какво мисли, мечтае, чертае планове за вчера, днес и утре? Изживяват се като Нострадамус или баба Ванга ли тези хора? И защо медиите публикуват такива фантасмагории, независимо от кого и за какво са?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари