Владимир Путин: Мълниеносен удар чака тези, които се месят в Украйна

16
Той беше категоричен, че „опитите да бъде удушена Русия икономически се провалиха“
Той беше категоричен, че „опитите да бъде удушена Русия икономически се провалиха“ Снимка: ЕПА/БГНЕС

Всички, които се месят в ставащото в Украйна и създават заплахи от стратегически характер, трябва да знаят, че ударът ще бъде мълниеносен.

Това обяви руският президент Владимир Путин пред Съвета на законодателите, предаде bTV

Всички решения от наша страна са взети. Разполагаме с всички инструменти за целта. Ще ги използваме, ако има необходимост – и всички знаят това“, подчерта Путин, цитиран от РИА Новости и „Интерфакс“.

По думите му руските военни „предотвратиха реалната опасност от мащабен конфликт, който да се разгърне на наша територия и по чужд сценарий“: „Ходът на последните събития, включително претенциите на киевския режим да притежава ядрено оръжие, разгръщането на украинска територия на западни биолаборатории и безразборното въоръжаване на Украйна с най-модерно оръжие потвърждават, че нашата реакция на тези цинични замисли е била правилна и своевременна“.

„Според силите, които в историята са провеждали и продължават да провеждат курс на сдържане на Русия, такава самостоятелна, огромна по техните представи страна не трябва да съществува. Те виждат в самото ѝ съществуване опасност“, коментира президентът.

Той беше категоричен, че „опитите да бъде удушена Русия икономически се провалиха“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    12
    Нахуй
    Дърт педал!
  • 1
    11
    Лудост е, но знае ли се?
    Ако дядя Вова удари Молдова, следващите ...? Да се готви България! Изобщо не го интересува в Европа ли сме или на Марс - за него сме територия "от стратегически характер", подобно на Украйна. И никой, ама никой няма да му се опре. Руснаците не за първи път го доказват - воювали са за българската земя и ще воюват пак срещу "Всички, които се месят в ставащото в Украйна". Засега ни показа жълт картон - врътна кранчето за газта. Защо винаги залагаме на грешния кон?
  • 8
    10
    сссссааадфф
    Българските граждани поискахме оставката на предателя и чужденец про100 к!ро, който е хибрид на изчадията на сащ за България!
  • 11
    9
    сасссасас
    Напред, Русия! Изгони сащ от Европа завинаги!
  • 0
    8
    6 дo 7
    Някъде да съм писал, че подкрепям или Украйна? Ама не лижа гъзовете на рашките, нито на краварите. Нямат място в Европа нито едните, нито другите! А дали съм щял да се казвам Ахмед не е сигурно! Русия е помогнала на България да се освободи с корстни цели, влияние и т.н. Малко повече от СОЦ история трябва да се чете! Ако още вярвате, че руснаците ей така, от чиста любов към нас са се били с Турците, за да ни освободят, то със същият успех може да вярваш и в Дядо Мраз ( нали си русофил, те в СОЦ-а не обичаха Коледа) Пак питам, защо не си на фронта? Всички сте клавиатурни герой и "патрЕоти", като ония ваксинираните в пармалента, дето са против ваксините! И като дойде зимата какво? Дреме ми! А относно газа може да благодарите на Тиквун, че направи България толкова зависима от Русия, и че подари едни 3 милиарда наши пари! Та така с любимия ви Путин
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари