Песните на Алла Пугачова вече не звучат в Русия

1
В края на септември Пугачова замина за Израел
В края на септември Пугачова замина за Израел Снимка: БГНЕС

В края на септември Пугачова замина за Израел

Вече е невъзможно да чуете "Миллион алых роз" по руските радиостанции. Медиите в страната пишат, че има негласна забрана за излъчване на хитовете на местната поп икона Алла Пугачова заради отношението ѝ към войната в Украйна. Композициите на братята Валерий и Константин Меладзе също са свалени от ефир, предават руските агенции.

Можем само да гадаем какво ще звучи сега в руския ефир, тъй като Константин Меладзе е автор на половината от хитовете на руските звезди.

Братята Меладзе са родени в Батуми, но учат в украинския град Николаев и после се преместват в Москва. След началото на войната Константин напуска Русия заедно със съпругата си Вера Брежнева. Брат му Валери Меладзе концертира и в чужбина. Той е един от първите творци, които осъждат военните действия на Руската федерация в Украйна, пише 24 ЧАСА.

Алла Пугачова също се противопостави на т.нар. "специална операция", а съпругът ѝ Максим Галкин, който вече е признат в Русия за чуждестранен агент, също критикува политическата ситуация в страната. В негова защита Пугачова призова и тя да бъде обявена за чуждестранен агент.

В края на септември Пугачова замина за Израел с децата си, а народната артистка на СССР написа, че се радва на откритата омраза към себе си, защото тя идва от хора, които винаги е ненавиждала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    colibri
    Добра певица, но не е изключителна. Г-жата защо не уточни,че по някаква причина беше любимка на всички власти.УСВОЯВАШЕ с пълни шепи някакви средства/в чужда валута/ , но не ни харесва в тоя момент-Путин -да речем. Мъжът и също имаше много предавания,но стана "чуждестранен агент"? Това семейство има израелско гражданство,много години преди да напуснат Русия. Кога ПУГАЧОВА говори истиината- преди, или след?Не харесвам Путин,но "Примадоната" не е съвсем честна.Има една приказка-Интересът,клати феса!
  • -5
    3
    до 2
    Глупако ! За протокола към петоколонните отпадъци, Миллион АллЪх роз далеч не е най-рейтинговата и песен. Проклети съсли, имат нямат хабер повтарят, каквото им подхвърлят. Чували сте и вие АллЪх роз и знаете за какво се пее, че пищите.
  • 0
    2
    русенец
    Браво на Алла, от утре отново започвам да слушам една от любимите си песни "Милион алых роз". Явно има честни руснаци, които въпреки всички облаги не могат да кажат на черното бяло.
  • -1
    1
    ...
    и аз никога няма да я пусна или усиля в колата си ! направи колосални суми с пари от Русия и накрая плю по нея. Доколкото познавам братята, това няма да и бъде простено нито приживе, нито след смърта и. Всичките и години на брилянтна кариера отидоха в помойката безвъзвратно. Дано и стигне наяденото, дадено чрез уважението от Русският народ, защото други пари от там никога повече няма да изкара.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари