Пенчо Милков: ТИР паркингът е готов

2
В следващите дни ще ви разкажа подробности, обяви кметът на Русе
В следващите дни ще ви разкажа подробности, обяви кметът на Русе

В следващите дни ще ви разкажа подробности, обяви кметът на Русе

ТИР паркингът е готов, съобщи Пенчо Милков във Facebook. Ето какво обясни той за дългоочакваното решение на проблема със задръстванията на Дунав мост:

"Първите тирове вече изчакват реда си на големия паркинг, който бе изграден върху общински имот. Новата система включва връзка с граничния пункт, пейджъри и табла за известяване реда им за преминаване на Дунав мост.

Тук шофьорите ще могат да отдъхнат и похапнат, без да се създава опасност за движението и непоносимите задръствания, коментира Милков

Освен това всяка година в бюджета на Русе ще постъпват 600 хиляди лева от фирмата, която го стопанисва.

Още много имам да ви говоря за това облекчение, което въвеждаме - какъв ще бъде редът за влизане, как ще се гарантира поредността на изчакващите от органите на реда и много други въпроси.

В следващите дни ще ви разкажа подробности", пише още Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    ами обикновено
    собственик е този, който дава парите
  • 0
    8
    Ники
    Кой е собственика който го стопанисва и защо не е общината или държавата
  • 4
    7
    Боклук!
    Кой ви даде право да задължавате хората да плащат за преминаване на европейска граница, защото вие не можете да си свършите работата. Продажници и подлоги мръсни!
  • 9
    6
    Кмете, супер си!
    Щом "всяка година в бюджета на Русе ще постъпват 600 хиляди лева" и обещава "В следващите дни ще ви разкажа подробности", а дано пък се сети да пише и кога най-сетне ще вдигне малко от малко заплатите в общинските предприятия, че с тея месечни тотал общински 600 лева, умреха децата от глад.
  • 4
    5
    бат Пенчо
    Баба Вунке, така шъ те остържа, че шъ викаш още, още :-)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари