Пенчо Милков: Иво Пазарджиев също е приет в болница

1
Очаква се да излезе тестът за коронавирус на председателя на Общинския съвет
Очаква се да излезе тестът за коронавирус на председателя на Общинския съвет Видео: Русе Медиа

Очаква се да излезе резултатът му за коронавирус

Зам.-кметът по хуманитарни дейности Енчо Енчев е с коронавирус в Белодробната болница с двустранна пневмония, потвърди кметът на Русе Пенчо Милков.

Енчев се е почувствал неразположен в неделя и е постъпил вчера в лечебното заведение. Тъй като е бил в командировка предната седмица, не е бил в контакт с колегите си от общината.

Зам.-кметът за втори път е с положителен тест, след като през юли бе заразен заедно с кмета и зам.-кмета Златомира Стефанова. Тогава Енчев изкара вируса без проява на симптоматика под карантина.

Очаква се да излезе и тестът за коронавирус на председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев, който сутринта също е постъпил в болница с висока температура. Засега състоянието му е добро.

Не бива да има притеснения за предстоящата сесия на Общинския съвет в четвъртък, заяви кметът Пенчо Милков, предава Русе Медиа. Тя ще се води от зам.-председателите, ще бъдат осигурени лични предпазни средства. Общината е осигурила уреди, които пречистват въздуха и убиват микробите в Кръгла и Пленарна зала, така че съветниците да са спокойни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари