Пенчо Милков иска отново да бъде кмет на Русе

7
Първият мандат не ми стигна, смятам да продължа работата си
Първият мандат не ми стигна, смятам да продължа работата си

Първият мандат не ми стигна, смятам да продължа работата си

"Считам, че този първи мандат не ми стигна, и смятам решително да продължа работата си. Първата насока е материалната – Русе има нужда от рязко и видимо догонване спрямо много други български градове в градската и микроградската среда. Въпреки първите 2 години от управлението, белязани от ковид криза, намалени приходи и съпътстващи трудности, сега в последните две години започнахме мащабни строителни дейности за микроградската среда. Считам, че дължим това на хората.". Това заяви кметът на Русе Пенчо Милков в интервю, публикувано в Actualno.com.

Кметът на Русе каза още, че градът трябвало да бъде уютен и приятен за живеене там, където живеят хората. "Затова продължаваме с догонващо темпо да се борим с разрухата, която е допусната в годините."

Пенчо Милков вярва, че кметът дължи не само резултати в материалната сфера, но и в духовната

"Другото нещо, за което винаги говоря, мотивира ме да бъда и кандидат за кмет, и в което силно вярвам, е, че кметът дължи не само резултати в материалната сфера, но и в духовната. В това дали прави обществото по-единно, по-спокойно, по-неагресивно, по-сплотено и готово за общи действия. Градовете са красиви и силни, само ако обществата вътре в тях са единни и загрижени.", каза Милков.

"Моята работа ще продължи в това да не деля хората, да ги правя единно общество, да се отнасям еднакво и справедливо с всеки, независимо от партии и други разделителни линии, които ни поставят. Мисля, че това в един средносрочен план ще доведе Русе отново да е за пример като град на толерантност и наистина свободен дух, а не да пишем по гербовете си „Град на свободния дух“, докато в действителност мачкаме всички инакомислещи, което заварих.", добавя още кметът на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    52
    Ники
    Забрави за какво го избрахме само се смени захранваната партия предния може да е бил всякакъв но като го срешнеше на улицата можеше да говори човек с него за разлика от сегашния хубавец
  • 11
    51
    До 35 -я Гражданин
    До последния от 35-те от граждани, които подкрепят недоразумението Пенчо! Първо, той дойде на власт, не заради личните си качества, а заради омразата към споменатите от теб лица от ГЕРБ. Омраза, която си има своите причини, но ако сме честни, трябва да кажем, че тогава града се развиваше. И всичките проекти, които движеше Пенчо, бяха до един довършване на тяхната работа. Визирам Булевард 3 март и Водния цикъл. Булевард 3 март го завършиха добре и се ползва. Водния цикъл, който не се изпълнява от Пенчо и Общината обаче е пълен провал. От Общината се искаше само да направи нужната организация на движение и правилното разпределение на разкопаните улици и тя можа да го организира по никакъв начин. За нещо ново, построено по Европроект или привлечени пари от някакви други програми, аз не мога да се сетя. Иначе да изхарчи бюджета може всеки, завършил току що Русенския Университет.
  • 18
    50
    Смех
    Мечти, мечти, Пенчови. Неосъществими.
  • 21
    49
    18
    Пенчи, като гледам коментарите, събираш около 4% подкрепа. Ако съм на твое място, нито ще се кандидатирам, нито ще се показвам. Седи си там до на есен да капе заплатката и да чука стажа, а после по живо по здраво.
  • 13
    48
    мм
    Пенчо да те пенсионираме ти предлагам като кмет,а да се насочиш към оправяне на броя на населението ти си нашата гордост градският бик та кмет не сме чули да си свършил нещо но за разплод може и да свършиш нещо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари