Пенчо Милков: Гласуването е една минута, а има огромна сила

3
Милков гласува с хартиена бюлетина
Милков гласува с хартиена бюлетина Снимка: Facebook

Милков гласува с хартиена бюлетина

"Гласуването е една минута, а има огромна сила. Всички имаме тази сила. Гласът на всеки от вас е важен, а заедно ние сме Русе. Бъдете активни за преобразяването на нашия любим град."

Това заяви кандидатът за кмет на Русе Пенчо Милков, минути след като упражни правото си на глас в секцията си в ОУ „Любен Каравелов“.

Милков гласува с хартиена бюлетина.

"Гласувах, за да се захващаме максимално бързо за работа, защото време няма и въпросът е да приключат обещанията и да започваме с реалните действия", заяви Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    18
    Много неприятно
    се получава за нас русенците. На майтап верно ще го преизберат тоя госродин, който за 4 години доказа, че не става за НИЩО. Ама явно обичаме да ни дупят....
  • -4
    17
    Точен
    Не са виновни пенсионерите просто другия е по зле от Пенчо .никоя партия не искара един по читав каква е причината не знам .Може и това което сътвори с Русе Пенчо никой не иска да бърше насрано дупе .Ама нека сега си изрини одрисканото ако не след година на площада или на входа от Иваново за Русе .да му вдигнем стоп палка .
  • 6
    16
    ГЛАСУВАЙТЕ!!!
    Пеним се тук, ама освен пенсионираните изкукали кумундели, които гласуват като зомбита под строй за либийския некадърник, повечето не отиват до секциите! А после псуват инфраструктурата и неуредиците в целия град? Има време, дано повече умни хора отидат да изритат "Най-некадърния кмет в Историята на Русе"!
  • 4
    15
    Копейкин до десетия
    Човече, хубави въпроси задаваш, ама задавай ги не тук, а пред съответните органи. Нали тази сбирщина, наречена инициативен комитет, оглавяване от павликенския академик на Тракторния ВУЗ издигна кандидатерута му. Те трябва да декларират и всички приходи и разходи. Така, че питай Сметна палата. Ето и аз, Косю Копейкин навремото питах Сметна палата, те ми отговориха едно, аз го разбрах по друг начин и се сдобих с нов имот. Така, че питай Сметна палата. Само едно не прави, не подавай писмен сигнал, защото ще вземат да напраят проверка. Но и да я направят проверката, до тогава ще са свалени вече всички плакати, няма да ги има билбордовете, вестниците ще са раздадени за разпалки на електората, блузките ще са прибрани и скрити. Но знае ли човек, една проверка може и нещо да открие. Нали преди година някъде се откриха едни странни дарения от една и съща фирма само към една партия. И това струваше поста на тогавашния председател на Сметна палата, защото се опита да прикрия тези дарения на Нексо. Но явно имаше смели хора в Сметната палат, които изнесоха истинските данни. Естествено в София, защото в русенския отдел са като навързани черва с единия от кандидат кметовете. Кой му е състедунет, на кого брата работи в общината на отговорна длъжност. Та това е
  • 6
    14
    русенец
    За последен път пиша с този ник. Срам ме е вече, да се наричам русенец. Единствената причина да не напусна този вече омерзен град е да гледам отчанието и да слушам псувните на тези, които в момента го унищожават. Явно да си успешен в Русе трябва да си кексо-либиец. Другата опция е да отида в един по-нормален град, незадушаван от комунистическата преградка - Пловдив, Бургас, Стара Загора, Търново.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари