Пекинската патица води обществен дебат за Ф-16

0
Основният проблем на глупака е, че не знае кога да си затваря устата!
Основният проблем на глупака е, че не знае кога да си затваря устата! Снимка: БГНЕС

Повечето хора, когато не разбират от нещо си мълчат.

За съжаление ПП е другата крайност – както казва народа: „На всяка манджа – мерудия!“. Без съмнение, всички с трепет чакахме какво ще каже и тя по случая.

Друго ми е интересно – как ще има широк обществен дебат за достойнствата на военни самолети. Все едно да има такъв за видовете гориво за атомна електроцентрала – надали и един на милион разбират за какво става дума. Един пожарникар и рекетьор компетентно разясняваше какви били преимуществата на американските самолети, явно убеден от совалките на американски политици, лобиращи за техния си бизнес.

Мненията на военни летци и специалисти просто не се вземат. 

И как си представя ПП широкият обществен дебат, че нещо не мога да си го представя? Ще ни раздадат упътванията на самолетите и по едно моделче да си го гледаме или ще пускат всеки да направи по едно кръгче, да се увери лично!

Проблемът не е в избора, то отдавна беше предопределен. Но откровено просташкият начин, по който разиграха „убеждаването“, е обиден. Наистина, както каза Президентът, поне да си мълчаха. Но основният проблем на глупака е, че не знае кога да си затваря устата!

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари