Пациентка е подпалила центъра за психични болести в Айдемир

0
Като предпазна мярка са били евакуирани настанените в социалното заведение 27 човека
Като предпазна мярка са били евакуирани настанените в социалното заведение 27 човека Снимка: АРХИВ, Иван Първанов / Монитор

Пожар е възникнал тази нощ около 02:55 часа в Центъра за настаняване на лица с психични болести в силистренското село Айдемир, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра

Според първоначалните данни пожарът е предизвикан от обитателка на центъра, настанена в самостоятелна стая. Като предпазна мярка са били евакуирани настанените в социалното заведение 27 човека.

Съдействие на огнеборците при извеждането на хората са оказали две от служителките в центъра, на една от които е оказана медицинска помощ поради вдишване на дим.

Пожарът е локализиран в мястото на възникване и щетите от него са ограничени в едно помещение – изгорели са климатик, бюро и легло. Спасена е сградата и имуществото в нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари