Път пропадна в Западна промишлена зона в Русе

0
Участък с дължина около 25 м. е по бетоновия бряг на малката река Беленска е пропаднала част от пътя, заедно с тротоара
Участък с дължина около 25 м. е по бетоновия бряг на малката река Беленска е пропаднала част от пътя, заедно с тротоара Видео: TVN

В резултат на падналите дъждове е пропаднал и част от път в Западна промишлена зона в Русе, съобщи директорът на общинската дирекция "Управление при кризи" Спасимир Димитров.

Става дума за участъка, свързващ бул. „Трети март“ с ул. „Димитър Басарбовски“. Движението по него е забранено и се вземат спешни мерки за ремонта му, каза още Димитров.

Заради пропадане е ограничено движението и по една от централните улици в Бяла, която е част от пътя, водещ към Попово. По думите на кмета на града Кольо Келерджиев, в участък с дължина около 25 м. е по бетоновия бряг на малката река Беленска е пропаднала част от пътя, заедно с тротоара.

От две години се води кореспонденция с Областното пътно управление, но пари за ремонт все няма, каза още Келерджиев.

От Областното пътно управление обясниха, че движението в участъка се осъществява в едната лента, като за тежкотоварните камиони има обходен маршрут. От там добавят, че се очаква да се реши как ще се финансира аварийното възстановяване на пътя

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари