Първо заседание на служебния кабинет

0
Има ли министър с положителен тест за Ковид-19
Има ли министър с положителен тест за Ковид-19 Видео: NOVA

Работим на пълни обороти, всичко е под контрол, заяви служебният премиер

Днес се проведе първото заседание на служебния кабинет.  "Благодаря ви, че сте тук, за да могат да се запознаят колегите с реалната картина, която ще бъде презентирана пред Вас и българското общество. Преди да кажа накратко какво предвиждаме в днешното заседание, бих искал да отворя една скоба и да ви благодаря за повишения медиен интерес, включително към личното здраве на определени министри. Мога да ви уверя, че въпросният министър, за който е имало положителен резултат от тест за COVID-19- станала е грешна в лабораторията, и той не е болен", заяви в началото на заседанието служебният премиер Стефан Янев, предава NOVA. 

Той обяви, че на днешното правителствено заседание ще бъдат разгледани няколко текущи въпроса – основно касаещи предстоящи заседания в европейски формати, които ще се проведат другата седмица.

"Ще обсъдим и перспективите  и наложените от пандемията социални мерки и плана за ваксинация. Работим на пълни обороти, всичко е под контрол, очаквайте информация – открита, честна и навременна”, подчерта Янев.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Овен влиза в аптека:
- Имате ли хапче против инат?
- Да, имаме.
- Е, няма да си купя!

Харесай Дунавмост във Фейсбук