Първите дарения донесоха радост на бездомните в Русе

1
Медици от Русе започнаха дарителска кампания в подкрепа на бездомните, които да бъдат предоставяни на Кризисния център в града и Българския червен кръст
Медици от Русе започнаха дарителска кампания в подкрепа на бездомните, които да бъдат предоставяни на Кризисния център в града и Българския червен кръст Видео: BULGARIA ON AIR

Медици от Русе започнаха дарителска кампания в подкрепа на бездомните, които да бъдат предоставяни на Кризисния център в града и Българския червен кръст.

В акцията участват както персоналът на Онкодиспансера в Русе, така и граждани, които искат да помогнат на хората в беда.

За лекарите от Онкодиспансера в Русе борбата за човешкия живот не се случва само в операционните. Мисията им е да помагат на всеки, изпаднал в затруднение. Затова решават да съберат дарения за хората, които през зимата посещават Кризисния център на БЧК, предава BULGARIA ON AIR.

Първите дарения вече са пристигнали, за радост на посетителите на Кризисния център. Призивът е да се даряват мъжки дрехи и обувки, тъй като бездомниците са предимно мъже.

Кампанията, организирана от Онкодиспансера в Русе, ще продължи до средата на февруари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Прозяване е начинът, по който тялото ви казва, че ви остава само 10% заряд на батерията.

Харесай Дунавмост във Фейсбук