Първите дарения донесоха радост на бездомните в Русе

1
Медици от Русе започнаха дарителска кампания в подкрепа на бездомните, които да бъдат предоставяни на Кризисния център в града и Българския червен кръст
Медици от Русе започнаха дарителска кампания в подкрепа на бездомните, които да бъдат предоставяни на Кризисния център в града и Българския червен кръст Видео: BULGARIA ON AIR

Медици от Русе започнаха дарителска кампания в подкрепа на бездомните, които да бъдат предоставяни на Кризисния център в града и Българския червен кръст.

В акцията участват както персоналът на Онкодиспансера в Русе, така и граждани, които искат да помогнат на хората в беда.

За лекарите от Онкодиспансера в Русе борбата за човешкия живот не се случва само в операционните. Мисията им е да помагат на всеки, изпаднал в затруднение. Затова решават да съберат дарения за хората, които през зимата посещават Кризисния център на БЧК, предава BULGARIA ON AIR.

Първите дарения вече са пристигнали, за радост на посетителите на Кризисния център. Призивът е да се даряват мъжки дрехи и обувки, тъй като бездомниците са предимно мъже.

Кампанията, организирана от Онкодиспансера в Русе, ще продължи до средата на февруари.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари