Сбиротакът в Харема тази година е уникален!

19
Ергенът 3 е напът да счупи рейтинга дори на другото конкурентно риалити - Правителството-сглобка и пиенето на мазни кафета в скута на Ди Пе!
Ергенът 3 е напът да счупи рейтинга дори на другото конкурентно риалити - Правителството-сглобка и пиенето на мазни кафета в скута на Ди Пе! Снимка: Ергенът / Facebook

Ергенът 3 е напът да счупи рейтинга дори на другото конкурентно риалити - Правителството-сглобка и пиенето на мазни кафета в скута на Ди Пе!

Сбиротакът в Харема (Ергенинът3) тази година е уникален!

Продуцентът надмина себе си! Но, за сметка на това Ергенинът е отново захаросано сладурче като сезон 2 - същият тембър на гласа, правилната артикулация - мечтата на всяка тъща. Само дет' в ханша е по-широк, отколкото в раменете и това бяло панталонче с тясно, късо, черно жакетче още по-го подчертава.... И кат' се усмихва много се зъби.

Май и на пиене не носи, щот' каките вчера така го бяха курдисали на диванчето, затиснат помежду им, а то, горкото, ергенстото ухилено въртеше главица и моташе поглед....

Оная с диаграмите правилно я изритаха веднага. Скука!

Теа е откритие и ми е любимка - страхотно чувство за хумор!

Туркинчето от Вароша с претенции за еврейска принцеса е попадение в десятката! Тая ще има много да ни забавлява с кич и несполучлива пласт хирургия, браво на кастинга!

Крокозъбел Гаргамел БФС, ако не се осере, че да й покажат червен картон и я изгонят служебно, също ще допринесе сериозно за сеира, та се надявам да я държат до към края.

Интересен персонаж е и отвеяната парфюмеристка, но все ми се струва, че няма да се разгърне достойно и към средата ще я изритат, поради слаб дразнител...

Дупничанката е май новата кучкарка от сезон2.

Кюстендилската миндя-психолАжка е обект и субект на психиатрията, но се чудя родителите на децата в нейното училище с къв акъл... това си е за пернишки деца!

Порицание към сценаристите - кака Маги брикета е добър опит да се отсрами присъствие на третия пол, но да беха вкарали един истински травестит - те поне са артистично забавни!

Едно е сигурно, Ергенът 3 е напът да счупи рейтинга дори на другото конкурентно риалити - Правителството-сглобка и пиенето на мазни кафета в скута на Ди Пе!

Мариела Нордел

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Василепка
    Кандитатирах се ,но на крастинга ме отхвърлиха,и пристанах на един виден русенски ерген. не съжелявам,че всички ме плюят и мразят. Важното е да съм законната втора съпруга на ергена.
  • -2
    8
    до 6
    Няма такава викаш?!? Ами тези и те не знаели хората и кръстили: Изложба „Сбиротак на един лутаняк" - Троян, България https://www.peika.bg/Izlozhba_Sbirotak_na_edin_lutanyak__l.e_i.111402.html
  • -7
    7
    Ники Братованов
    Ами вие тъпи селски шебеци дето коментирате добрите момичета в телевизионния формат? Всяка от тях си има качества и достойнство. А пък вие нещастници като се погледнете в огледалото и то се напуква. На вас красива жена няма да ви обърне внимание никога. Защото за разлика от мен сте грозни , дърти и без пари.
  • 5
    6
    Няма такава дума
    "Сбиротак" - няма такава дума нито в литературния, нито в разговорния ни език. Нека тъпите коментари на още по- тъпите участнички в хептен тъпото " риалити", не обогатяват езика ни по този безобразен начин. Моля!
  • 2
    5
    Мазното кафе ...
    Ди Пе - Магнитски ще да е ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари