Партия "Български възход" обяви координатора си за Русе

2
Това е бившият зам.-министър на енергетиката Георги Самандев
Това е бившият зам.-министър на енергетиката Георги Самандев Снимка: БГНЕС

Това е Георги Самандов, който освен за Русе ще отговаря и за Велико Търново, Ловеч и Габрово

Бившият зам.-министър на енергетиката ще координира участието на новорегистрираната партийна формация в изборите на 2 октомври.  "Български възход" бе учредена от бившия служебен премиер Стефан Янев. Днес предстои и регистрация и в ЦИК, обявиха от формацията. 

Сред учредителите е и бившата регионална министърка Виолета Комитова. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    Бай хуй
    Колко прост трябва да си постоянно да гласуваш за милиционери и фатмаци със зелени чорапи. Те са с татуирани сърп и чук на челата, бе🥶🥶🥶
  • 2
    2
    Адмирации за БВ!
    БВ се създава от военни хора, които са възпитани с национални идеали и дисциплина. На тази държава трябва да се вкара ред, а не мутри с престъпен уклон!
  • 1
    1
    русенец
    ПП бяха хора на президента, осраха се. Тия също са хора на президента, избрани по същите негови критерии - а стига лайна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари