Парламентът ще заседава извънредно на 31 януари

0
Гласуват промените в Закона за здравното осигуряване и докладите на разузнавателните служби
Гласуват промените в Закона за здравното осигуряване и докладите на разузнавателните служби Снимка: НС

Гласуват промените в Закона за здравното осигуряване и докладите на разузнавателните служби

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов свиква извънредно заседание на парламента на 31 януари 2023 г. от 11:00 часа, съобщиха от пресцентъра на парламента. Разпореждането е на основание чл. 78, т.1 от Конституцията.

В дневния ред са включени второ гласуване на промените в Закона за здравното осигуряване, ратифициране на Протокола за предварително изпълнение на Споразумението относно Единния патентен съд, проект на решение за възлагане на Министерски съвет да изготви всеобхватна и финансово обоснована програма за инвестиции в отбраната до 2023 г. и за приемане на Национална стратегия за младежта 2021-2030 г.

Годишните доклади за дейността на Държавна агенция „Разузнаване“, Служба „Военно разузнаване“, Държавна агенция „Национална сигурност“ и Държавната комисия по сигурността на информацията за 2021 г. също са включени в програмата на извънредното заседание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари