Парализирана булка проходи на сватбата си

0

„Да отиде до олтара” е било наистина съкровена мечта за американката Джаки Гончер, което била парализирана в продължение на 8 години.

През цялото време тя била в инвалидна количка. Затова семейството и приятелите й били наистина удивени, когато в деня на сватбата си тя проходила, съобщава Си Ен Ен, цитиран от БЛИЦ.

Джаки се парализирала след злополучен скок в басейна на свой приятел. Тогава тя си счупила врата. Последвали дълги години терапия и усилия, при които успяла да си върне съвсем малка част от способностите за движение.
 
Преди 4 месеца, обаче, тя решила, че иска по-сериозен напредък. Тя не просто искала да отиде до олтара, а също и да се развихри на дансинга на сватбата си.

Исках да имам възможността да се насладя на сватбата си без инвалидната количка”, споделя тя.
 
Бъдещата булка започнала упорита работа с физиотерапевт, а в упражненията й помагал и бъдещият и съпруг Анди. Най-голям прогрес направила, когато се изнесла от къщата на майка си и станала по-независима.
 
Когато денят на сватбата наближил, тя се чувствала готова, но била доста нервна. Тя пристигнала до единия край на пътеката в инвалидна количка. След това, с помощта на майка си и дядо си тя се изправила и закрачила към бъдещия си съпруг.

Цялото семейство и всички гости на церемонията в Атланта избухнали в радостни сълзи. Разплакал се и младоженецът, въпреки че бил наясно с малката тайна на Джаки.
 
Тя, обаче, не била приключила. На партито след церемонията тя захвърлила количката и започнала да танцува, не по-зле от който и да е от гостите й.
 
Щастливата булка споделя, че силната й вяра й помогнала да се пребори. „Това, което ме караше да продължавам, беше увереността ми в Бог”, каза тя.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари