Пак скелети, пак призраци!

0
Тежко и горко на тези, които поемат властта след ГЕРБ – драмата в Перник ще изглежда като мила социална идилия!
Тежко и горко на тези, които поемат властта след ГЕРБ – драмата в Перник ще изглежда като мила социална идилия!

Те са в отчаяна паника. И дрънкат неща, на които лудите биха завидяли. Имало сценарии за сваляне на властта –това подсказвала кризата с питейната вода. Така работели от Държавна сигурност, с пяна на уста заявиха Бойко Борисов и Красимир Велчев.

Трябва наистина да си изперкал, за да търсиш сламка в очите на другите, а да подминаваш гредата в своите. Какъв сценарий за дестабилизация като десет години всичко областни управители са от ГЕРБ. Десет години / допреди два месеца/ всички областни градове се командваха от кадри на ГЕРБ. Е, те ли искат да дестабилизират властта? За каква държавна сигурност говорят трийсет години след като е разпусната и кадрите й 80 на сто изпоизмряха? Докога тези некадърници ще търсят оправдания, а няма да работят?

Най-голямата трагедия на Прехода е опростачването на народа. А такъв народ е ясно какви управници си избира. Ще кажете – да, ама те ги избират един милион, щото са зависими. Добре, а другите четири милиона защо не гласуват, а блеят?

Значи с овчедушието си индиректно подкрепят властта на некадърниците. Тежко и горко на тези, които поемат властта след ГЕРБ – драмата в Перник ще изглежда като мила социална идилия!

Стефан Северин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари