Отвлечена, бита и остригана: Нов случай на насилие във Видин

1
Полицията е установила, че младата жена е била отвлечена на 30 юли
Полицията е установила, че младата жена е била отвлечена на 30 юли

Полицията е установила, че младата жена е била отвлечена на 30 юли

Криминално проявен 19-годишен нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от Видин, съобщават от Областна дирекция на МВР - Видин.

По информация на полицията на 2 август към 14:00 часа видинчанка сигнализирала в районното управление, че на внучката ѝ е нанесен побой от младеж, с когото преди време живеела на семейни начала.

В хода на предприетите действия по сигнала полицейските служители изяснили, че от 30 юли до 2 август 19-годишният държал в дома си против волята ѝ 22-годишната жена, нанесъл ѝ побой и остригал косата ѝ с ножица, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Уведомена е Районна прокуратура – Видин. Пострадалата жена е освидетелствана от съдебен лекар. Младежът, който е криминално проявен, е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата на разследващия екип продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор в рамките на образуваното по случая досъдебно производство по чл.142а от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    гост1
    Неодобрявам насилие но и тези курволяци да вземат малко да стъпят на земята алчни нагли с претенции ужас та без нищо не им се случват подобни неща
  • 1
    8
    БГ
    Еврогейският съюз ще ни отнеме всички традиционни ценности накрая :(
  • 6
    7
    daskal
    Насилието следва простотията! Българският народ не е бил по-опростачен в цялата си история. Проблемите ни вече са на равнище инстинкти. Загубили сме ги. За разлика от животните.
  • 8
    6
    русенец
    На днешната младеж много права им се дадоха и стана вакханалия. Трябва тотално затягане на дисциплината. Както в семейството, така и в училище. Да се даде възможност на учителите да прилагат малко по-твърд възпитателен подход. То какво стана, никой не смее на келешите да им удари шамар или да ги накаже. Сега искат да им олекотяват учебната програма, да намаляват дочашните им. Защо??? За да могат да имат повече време за глупости, за дрога, за да гледат филми с насилие или да чатятет в интернет във всякакви приложения и сайтове. Да се възстанови Началното военно обучение в училищата. Да се възстановят летните или есенните бригади. Нека днешните келеши се научат на труд, да зачитат своето и чуждо имущество, както и да зачитат достойнството на човека. И най-важното - незабавно да се възстанови 2 годишната редовна военна служба. За всички до 30 години. НЕЗАБАВНО! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Кйто е болен и не може да бъде в казармата, да полага обществено полезен труд тези 2 години - примерно готвач или градинар в старчески дом, в затвор, в интернат. Уви, свободата се превърна в слободия.
  • 5
    5
    новите ценности и резултатите
    Новите ценности : чалга, хиулорон, силикон, татуси, тик-ток ....подредете си ги сами! Един от резултатите е този!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари