Отведоха Габриела Славова в ареста

0
Обвинената за убийството на Пейо Пеев вече не е под домашен арест
Обвинената за убийството на Пейо Пеев вече не е под домашен арест Видео: bTV

Обвинената за убийството на Пейо Пеев вече не е под домашен арест

Габриела Славова вече не е в дома си. Тя беше отведена от полицейски екип в ареста, информира bTV.

Тя е обвинена заедно с майка си за убийството на 44-годишния Пейо Пеев. След като първоначално беше оставена под домашен арест, последствие мярката ѝ беше протестирана.

На адреса ѝ тази сутрин пристигна екип, който свали електронната ѝ гривна и след това я отведе в ареста. Със същата мярка е и майката на Габриела - Красимира Трифонова.

На излизане от дома си Габриела Славова не коментира основната версия на разследващите, а именно, че до убийството се е стигнало заради неуредени родителски права.

Обвиняемата живее на този адрес от около година и нейните съседи казват, че никога не са я виждали заедно с Пейо Пеев или с Велико Минков, който претендира за бащинство на едното дете на Габриела.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    фена на Путин
    Цънцарова, торба умирисана псевдожурналистическа купена от сащ и спазарена за Йеменска проститутка. Йочев, мяза на кръчмарски побойник, в състояние на лош махмурлук. Груб и недодялан, също купен и полит коректен папагал, повтарящ едно и също от клетката. Два жалки образа на подчинената "журналистика" в България. Викито петрова, понеже остана недотъкана след крадеца свиня Кралев, е решила да учи усраински език, за да водила новини и на усраински. Изцяло да покриела либерало американските стандарти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари