Отровното трио: Това е опит за гражданска война

2
Жалко за Борисов, ще си тръгне със срам, повалян в катран и перушината на историята
Жалко за Борисов, ще си тръгне със срам, повалян в катран и перушината на историята

Оттук нататък правим това, което до днес, но три пъти по-силно. Жалко за Борисов, ще си тръгне със срам, повалян в катран и перушината на историята

Това каза Арман Бабикян пред репортера Станислав Балабанов в „Студио Хъ” по Телевизия 7/8.

"Погледнете морето от хора. Бесни са, няма да си тръгнат веднага, защото този бяс ще се излее върху главите им. Няма да се съобразяваме с тях, няма да се договаряме. Бутане на палатки от полицаи, на блокадите, за първи път се случва в демократичната ни държава. 30 години не беше случвало, не беше се случвало при Луканов, не беше се случвало при Орешарски, не беше при онзи завалия, който доведе инфлацията. Никога не се е случвало, това е опит за гражданска война, опит за насилие срещу протестиращите, и това е поръчано от Борисов и Гешев", допълни проф. Велислав Минеков.

Това, което се случи в 4,30 днес, е изключителна глупост, в страха си те правят чудеса. Колкото по-зле, толкова по-добре, толкова по-бързо ще паднат. С всяка грешка те си отиват, но няма да бъдат изпъдени, ще бъдат издирвани, няма да ги пуснем да си отидат в Дубай при техния любимец Черепа. Борисов го няма тук, някъде е в пещерите със сигурност, не е момента да се показва, допълни проф. Минеков.

Следващата стъпка, връщаме си барикадите и завземаме нови барикади, защото на хората им писна да ги правят на маймуни, да ги тъпчат, да ги крадат. Така че този път ще строим по-големи барикади на повече места, и ще им извадим душичките с памук, заяви третият от „Отровното трио” – адв. Николай Хаджигенов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари