Отново километрични опашки на Дунав мост

5
Изчакването на буферните паркинги е до 4 часа
Изчакването на буферните паркинги е до 4 часа Видео: NOVA

Изчакването на буферните паркинги е до 4 часа

Продължава струпването на тежкотоварни камиони на Дунав мост. Натоварени са обаче и буферните паркинги във вътрешността на страната. Първоначалната идея беше те да облекчат километричните опашки по границата, предава NOVA.

И днес задръстванията преди граничния пункт на Дунав мост са километрични. Средно около 10 километра е опашката за тежкотоварните камиони. А изкачването на тировете, спрени на буферните паркинги, достига до 4 часа.

За да се преодолеят трудностите с придвижването в района на Дунав мост при Русе още от вътрешността на страната полиция спира ТИР-овете, като по този начин разпределя натоварването на движението.

Преди преминаването на Прохода на Републиката тежкотоварните камиони изчакват по паркинги и на пътя в Гурково. Задръстванията и там стигат километри до подбалканския път.

Създадената организация вече дава резултати и за пореден ден облекчава изключително тежкия трафик на Дунав мост и в самия град Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Русенец
    Летището на Мечка може да поеме доста ТИРове на паркинг, вместо да седи неизползваемо. Точно до пътя Русе-Бяла е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари