Отнемат състезателните права на Матей Казийски?

0
Един от най-добрите български волейболисти Матей Казийски може да остане без състезателни права след месец март 2015 година.
Един от най-добрите български волейболисти Матей Казийски може да остане без състезателни права след месец март 2015 година.

Един от най-добрите български волейболисти Матей Казийски може да остане без състезателни права след месец март 2015 година. Шокиращата новина изникна след края на заседание на Управителния съвет на БФ Волейбол, което се проведе днес в София.

До това крайно решение може да се стигне, след като от ВК Славия предявиха пред УС на БФВ иск за 180 000 евро към Матей Казийски за пропуснати ползи след едностранното разтрогване на договора му с клуба преди около 10 години с помощта на Международната федерация по волейбол (FIVB).

Днес БФВ твърдо подкрепи искането на Славия и ако Матей Казийски не внесе 180 000 евро в касата на "белия" клуб, то от централата ни ще искат да спрат състезателните му права след 15 март 2015 година. Матей Казийски е в открит конфликт с ръководството на БФВ от 2012 година, когато напусна националния отбор на България, след като му помогна да се класира за Олимпиадата в Лондон 2012, и поиска оставка на всички членове на УС на БФ Волейбол.

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари