Отмъщението на комшията

1

Неприятен пример за междусъседки войни посрещнал мъж от Стара Загора, чийто автомобил станал жертва на вандали при спор за паркиране.

След като спрял колата си пред блока, в който живее, шофьорът я заварил със залепени и запечатани с монтажна пяна врати, капак и багажник, пише OFFNews.

Обяснението? Паркирал на чуждо място. Поне това се разбира от оставената от злосторника бележка. От снимките обаче не се виждат каквито и да е било обозначени паркоместа, така че най-вероятно става дума за място пред сградата, което някой просто си е набелязал като свое.

Засега собственикът, който не иска да бъде споменаван поименно, не се е захванал с премахването на пяната заради опасения, че ще навреди на Toyota-та.

Погледнато от светлата страна на нещата, колата има застраховка "Каско", която ще покрие разноските по премахване на следите от грозния начин за решаване на несъществуващ проблем. 

Жертвата на вандализма казва, че не знае кой стои зад стореното, но по пътя на логиката би трябвало да е човекът, който най-редовно паркира на същото място пред блока. Не е ясно дали е подаден сигнал до полицията, но е това е разумното решение. Ако е така, надяваме се ревнивият ползвател на същото петно асфалт и плочки да си понесе заслуженото наказание.  

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари