Отложиха делото срещу Ларсона

7
Делото на Божидар Атанасов Христов срещу Валентин Симеонов - Ларсона бе отложено
Делото на Божидар Атанасов Христов срещу Валентин Симеонов - Ларсона бе отложено

Делото на Божидар Атанасов Христов срещу Валентин Симеонов - Ларсона бе отложено.

На днешното кратко заседание в Районен съд - Русе стана ясно, че има съществени разминавания в показанията на един от свидетелите.

Касае се за Венета Савова - жената от приятелското семейство, което е било заедно с Христов в заведението, в което той твърди, че е нападнат от Симеонов в началото на 2014 г. В съдебната зала тя даде противоречиви показания с тези на мъжа, с който живее, относно следи от удари по Божидар, както и за това дали той само е разговарял или е бил ударен от някого. Тогава тя сподели, че видяла няколко човека да се приближават до него и удари, които помислила за приятелско потупване. Още тогава се оказа, че това се различава с казаното от нея по време на предварителното следствие. Савова дала различни показания и пред полицейските служители, след като е била повикана за нов разпит. Поради това ще се наложи и новото й изслушване в съдебната зала.

Във връзка с нова експертиза на ищеца, показания ще трябва да даде и д-р Иван Стоянов.

Защитата на Христов поиска и още една експертиза във връзка с причинените му болки и страдания след инцидента на 25 януари. Поискано бе и изясняване на дейността на обвиняемия, тъй като липсвали данни да се занимава с охранителна дейност, а част от свидетелите твърдят, че работи в тази сфера.

Следващото заседание по делото е на 8 април.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари