Откриха тялото на второто дете, изчезнало в язовир "Камчия"

0
Две жертви взе язовир "Камчия"
Две жертви взе язовир "Камчия"

Две жертви взе язовир "Камчия"

Открито е тялото и на по-малкото момиченце, изчезнало във водите на язовир "Камчия. От полицията съобщиха, че вчера около 08:30 ч. в Районно управление - Сунгурларе е получено съобщение от 24-годишен мъж от село Подвис, че докато обхождал яз. "Камчия", в местността "Сюлейман бик" в землището на селото, е забелязал на около 500 метра северозападно от мястото на удавяне, тялото на 9-годишното момиченце от село Везенково. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас, предаде Агенция Фокус.

Детето потъна в язовира преди дни заедно с 14-годишно момиченце от Подвис. Тялото на по-голямото дете изплува на 23 юли на около километър от мястото на удавянето.

Тялото е откарано е за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ - Бургас. Работа по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари