Откриха неочакван симптом за рак

3
Изпотяването може да е предупредителен знак за лимфом, левкемия, рак на костите и черния дроб и мезотелиом, смятат учените
Изпотяването може да е предупредителен знак за лимфом, левкемия, рак на костите и черния дроб и мезотелиом, смятат учените

Прекомерното изпотяване може да сигнализира за развитието на онкологично заболяване

Учени от САЩ проведоха проучване и идентифицираха неочевиден симптом, който може да алармира за наличието на рак, пише Zdrave.to

Оказва се, че прекомерното изпотяване може да сигнализира за развитието на онкологично заболяване. Това съобщава изданието Express.

Изпотяването може да е предупредителен знак за лимфом, левкемия, рак на костите и черния дроб и мезотелиом, смятат учени.

Този симптом се засилва най-често през нощта, казват експертите.

Важно уточнение е, че хиперхидрозата се появява поради факта, че възникващият рак започва да променя хормоналното ниво. По този начин в тялото се появяват горещи вълни и в резултат на това възниква процесът на изпотяване.

Нормално е човек да се поти, докато спортува, когато е горещо или под стрес. Хиперхидрозата може да се появи поради инфекциозни заболявания или след прием на лекарства, или поради естествени хормонални промени като бременност, менопауза или пубертет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари