Откриха изложба на кея в Русе

1

Експозицията „Обитателите: в търсене на по-добра среда“ гостува в града до 25 август

Русенският кей приюти арт-проекта „Обитателите: в търсене на по-добра среда“ на Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ Изложбата със снимки и самите „Обитатели“ очакват жителите и гостите на Русе от 14 до 25 август.

„Обитателите“ са произведения на изкуството, създадени от скулптура Мартиан Табаков и разказват за успешните проекти, изградени със средства по ОПОС в страната. Целта на арт-проекта е да запознае гражданите със значимите проекти, които се изпълняват Програмата, както в техния град и област, така и в страната, съобщиха от Община Русе.

Експозицията вече е представена в пет града в България – София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Разградлия в Русе
    Кой е Пенчо?
  • 3
    7
    Puuuu
    Гледам Пенчо с една пръскачка вечер пръска с раундъп тревите,викам му ,,Ко прайш ве педал,, а той каза че пръскал против кърлежи,аз му казах да се напръска и да си ходи
  • 8
    6
    Градзкият гърди нар
    Каквото нареди пишман адвоката, това сееме. Последно нареди да сееме кафява трева. Сяхме. Сега чакаме да прай семеи пак сееме.
  • 15
    5
    ,,,
    20-30 ГОЛЕМИ ДЪРВЕТА ДА ДОКАРАТ И ВКОРЕНЯТ ПО ГОЛИТЕ ИЗГОРЕЛИ ТРЕВИ.ГЛЕДАМ ВЧЕРА-ДЪРВОВИДНИ РУЖИ СЛОЖИЛИ.КРАСИВИ ЦВЕТЯ С КОРОНИ ПОД МЕТЪР ,И ТЕ ПРЕЖУРЕНИ ОТ СЛЪНЦЕТО.ТЕЗИ ХОРА НЕ РАЗБРАХА ЛИ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНО СЕНЧЕСТИ ГОЛЕМИ ДЪРВЕТА МОГАТ ДА СПАСЯТ ДОНЯКЪДЕ ОСИРВАЦИЯТА.ЗА ГОРЕ НА ПРИДУНАВСКИ СЪЩО
  • 15
    4
    Русенски ссскорпион
    Гордостта на двамата последни к -ъс- мета и ГРОБ - да направят от гориста местност ПУСТИНЯ. Ама се изнесоха да си живуркат в Нисово, Красен, Николово и други селски дестинации.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари