Откриха изчезналата гимназистка Диана Ангелова

0
Диана Ангелова е била открита тази сутрин около 8 часа в центъра на Момчилград
Диана Ангелова е била открита тази сутрин около 8 часа в центъра на Момчилград

Полицай я забелязал тази сутрин в градската градина в Момчилград   .                                                                                           

Непълнолетната Диана Ангелова, която бе обявена за общодържавно издирване, е била открита тази сутрин около 8 часа в центъра на Момчилград, съобщава 24rodopi.com, като се позовава на информация от полицията. Момичето е от кърджалийския кв. „Байкал“ и не се била прибирала в дома си от неделя вечер.Близките на девойката подали сигнал в полицията за изчезването й и веднага са били организирани издирвателни действия и са били проверени места, където е възможно тя да се е приютила.

Полицай от РУ - Момчилград забелязал момиче тази сутрин в градската градина на Момчилград, попитал я за името й и се изяснило, че 17-годишната се издирва. Ученичката е в добро здраве, по първоначални данни е пребивавала при свои познати. С нея работи инспектор от Детска педагогическа стая, след което ще бъде предадена на близките си.

11-токласничката Диана Ангелова от ГПЧЕ „Христо Ботев“ бе в неизвестност от неделя. „Потърсихме съдействие и от полицията, но умоляваме всички, които могат да бъдат полезни с информация, да помогнат за издирването й“, заявиха близките на момичето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари