Арестуваха полицай във връзка с изчезнала жена в Лондон

2
33-годишната Сара Еверард изчезна миналата седмица
33-годишната Сара Еверард изчезна миналата седмица Снимка: PA

Във връзка с произшествието е задържана и друга жена

Сара Еверерд е маркетингов изпълнителен директор. В сряда, 3 март, около 21:00 часа тя напуснала дома на приятеля си – Leathwaite Road, Clapham, Южен Лондон. Намерението ѝ било да се прибере вкъщи в Брикстън. За последно е засечена от входна камера на сграда по шосето A205 Poynders Road към Tulse Hill около 21:30. После изчезнала. Именно близо до това място е започнало и разследването по случая, вече е запечатан жилищен блок, съобщиха от Новини Лондон.

Преди да изчезне, мис Еверард е била облечена в зелено непромокаемо яке, тъмносин панталон, оранжеви маратонки, бяла шапка и зелени слушалки. Помощник комисарят Ник Ефгрей намери за необходимо да обясни, че арестуването на полицай по случая наистина може да звучи смущаващо, но разследващият екип полага всички усилия да разкрие обстоятелствата по издирването на младата жена.

Главният инспектор Катрин Гудуин заяви: „Правим всичко възможно да открием Сара. Умолявам обществеността да ни съдейства. Всеки, който има някаква информация по случая, колкото и да изглежда незначителна, да ни я съобщи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари