Откриха изчезнала българка в психиатрия

0
Обявена за издирване 39-годишна жена от Казанлък е намерена сред хоспитализираните в столично психиатрично заведение
Обявена за издирване 39-годишна жена от Казанлък е намерена сред хоспитализираните в столично психиатрично заведение

Обявена за издирване 39-годишна жена от Казанлък е намерена сред хоспитализираните в столично психиатрично заведение. Даниела А.К. била подадена за издирване от нейна братовчедка, след като два дни не се появила на уговорената среща в София.

 Даниела била видяна за последно на 28 август в Солун, откъдето възнамерявала да вземе автобус за България. До 1 септември обаче тя не се прибрала и това хвърлило в смут близките й. Издирването е било стартирано с разпореждане на ГД „Национална полиция” на 1 септември, веднага бил проверен постоянния й адрес в казанлъшкия квартал „Изток”, но никой от съседите й не я бил виждал от месеци.

Според запознати жената започнала работа като сервитьорка в Гърция, никой не знаел за личните й проблеми. Тепърва ще се изяснява при какви точно обстоятелства и от кого е била доведена в психиатрията. Лекуващите лекари се позоваха на етичния си кодекс и отказаха информация за състоянието на пациентката.

Фейсбук страницата на Даниела е неактивна от доста време, показа проверка там.  На нейно име няма регистрирани търговски дружества, справка в НАП пък показва, че жената е с прекъснато здравно осигуряване.

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари