Откриха 8 000 опаковки сексуални стимуланти на Дунав мост - Видин

0

Митнически служители откриха близо 8 000 опаковки сексуални стимуланти на ГКПП Дунав мост - Видин.

Митнически служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" /ГД МРР/ иззеха 7950 опаковки, съдържащи общо 50 670 сашета и таблетки със сексуални стимуланти, при митническа проверка на излизащ от страната микробус в района на ГКПП Дунав мост - Видин,  съобщават от Агенция "Митници".

В района на ГКПП Дунав мост - Видин, служители от ГД МРР отклоняват на 17 декември за щателна митническа проверка микробус с холандска регистрация, управляван от български гражданин. Шофьорът заявил, че превозва пратки на физически лица, личен багаж и козметика за Западна Европа и представил две товарителници, в които стоката не била подробно описана.

При извършената митническа проверка, служителите откриват в пратката за Германия кашони съдържащи 2970 кутии с 20 790 сашета лекарствен препарат с надпис "KAMAGRA" и 4980 блистера с 29 880 таблетки "SILDENAFIL" - и двете лекарствени средства са видове стимуланти за полова мощ. Лекарствените препарати са иззети тъй като не са разрешени за продажба на територията на ЕС.

Работата по случая продължава,уточняват от Агенция "Митници".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Грозното гадже е като москвича - хем върши работа, хем не ти го барат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук