Отидох за кафе, но това, което видях ме отврати

6

Варненка стана неволен свидетел на изключително неприятна случка и остана потресена от случилото се. Става дума за автомат за кафе в центъра на града, за който жената твърди, че се зарежда по доста неподходящ начин, пише petel.bg.

По думите й мъж, който явно отговаря за поддържането на машината, я е отворил и напълнил извадената от нея зеленясала бутилка с вода. „Точно от тази бутилка машината взима вода, за да приготвя топлите напитки”, пише възмутената гражданка.

Ето и пълния текст на писмото й:

"Изпращам ви няколко снимки от един кафе автомат, намиращ се в градинката на пощата, пред ЦКБ, на пресечната на ул."Пискюлиев" и "Княз Борис".

Та бях свидетелка как един господин отвори машината, за да я зареди. Видях как наля вода в зеленясала бутилка и я върна в машината.

Точно от тази бутилка машината взима вода, за да приготвя топлите напитки. След като човекът замина, отидох до автомата и направих тези снимки.

От мястото, където пада чашката се вижда вътре в машината - така успях да вкарам телефона си и да снимам. Как може такова безобразие?! "

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари