Отговор нямам 365 дни, а тия в Брюксел какво искат след само едно питане?

1
Днес разни хора в Брюксел се учудили как така Гешев не знаел нищо за Мата Хари. Горките.
Днес разни хора в Брюксел се учудили как така Гешев не знаел нищо за Мата Хари. Горките. Снимка: Фейсбук

Днес разни хора в Брюксел се учудили как така Гешев не знаел нищо за Мата Хари. Горките.

Преди точна една година, на 24.09.2020, съм написал ей това писмо. Отговор нямам 365 дни, а тия в Брюксел какво искат след само едно питане?

**********

ОТВОРЕНО ПИСМО №123456 (ДА, АМАН!)

До г-н Главен Прокурор

Скъпи г-н Каскет, аз наистина прекалявам с тия отворени писма, но на теб лично ти пиша за пръв път, затова не се оплаквай. Поводът да смутя твоето спокойствие в някоя от държавните резиденции, които обитаваш (не знам точно коя, понеже така и не пожела да уточниш къде се „крие заека“ ти) е днешната публична изява на премиера на републиката.

Борисов потвърди пред журналисти, директно в неговото жизнено пространство, наречено фейсбук, следното:

„Една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи.“

Бързам да уточня – „всичките тези работи“ не са неговите интимни работи. Ако ти, уважаеми г-н Каскет си чул за снимки на мъжко достойнство, изпратени до любовница по време на официално посещение в Брюксел – те принадлежат на полковник, който е шеф на българското военно разузнаване. За удобство ще го наричаме полковник Пенис и той не е просто оглупял мъж на средна възраст, а топ-шпионин в България... Ама сега забрави за него (да, знам, че вече си го направил – всички медии също).

Та, Борисов говори за „тези работи“, които са пачки, кюлчета и пистолет. Според премиера „една много прекрасна госпожа“ е дошла и е снимала горепосочените неща.

Понеже знам, че ти, г-н Каскет, си ужасно зает с много важни разследвания, свързани с престъпността, корупцията, беззаконията и несправедливостта, си позволявам доброволно да ти помогна в процесуалните действия. Факт е, че г-н Борисов отговаря директно на основния въпрос, който пречеше на прокуратурата (и лично на теб) да спи в последно време – КОЙ Е НАПРАВИЛ ТЕЗИ СНИМКИ И ЗАПИСИ? Днес премиерът потвърди, че ТОЙ ПОЗНАВА лицето, извършило тези незаконни записи. От тук нататък има няколко основни въпроса, които трябва да му бъдат зададени по време на предстоящия разпит (ти нали ще го викнеш след днешните самопризнания?) и аз, като съвестен гражданин на Република България съм готов да помогна на Прокуратурата със следните помощни опорни точки:

- От свидетелските показания на Борисов става ясно, че лицето, заснело шкафчето с пачки, кюлчета и пистолет е от женски пол.

- Терминът „госпожа“ говори за омъжена жена.

- Определението „много прекрасна“ означава, че по високите критерии на Борисов тя има лични качества (физически и/или духовни), които я издигат високо в очите на премиера.

- Тоест г-н Борисов е имал достатъчно време да я опознае (физически и/или духовно).

- За да я опознае добре, госпожата явно е влизала в строго охраняваната държавна резиденция повече от веднъж. Съвсем очаквано, НСО и вътрешната охрана на резиденцията трябва да разполагат с всичките й данни.

- В свидетелските си показания премиерът твърди, че тя е била в резиденцията в негово отсъствие. Това означава, че тя е можела да влиза без него и в личните му помещения, което говори за високо ниво на достъп на гореспоменатата госпожа. Съвсем очаквано, гореспоменатите служби са й предоставили официално този достъп.

С две думи – тази „прекрасна госпожа“ не е фантом. Тя си е от плът и кръв. И е известна на много хора, начело с Борисов.

Скъпи г-н Каскет, сега е твоят шанс!

Ти можеш да се превърнеш в герой на своето време, в шериф на правдата, в Батман на демокрацията, в Корадо Катани на България, в Кьовеши на келешите от протеста дори!

Само открий „прекрасната госпожа“, за да чуем какво е правила тя в стаята на Борисов и как е внесла в строго охранявана сграда толкова пари, злато и пистолети, за да ги снима с телефона си!?!

Виж колко е лесно. Можеш! Вярвам в теб!

С уважение,

Радослав Бимбалов, обикновен анархолиберал

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук