От "Възраждане" поискаха оставката на цялото правителство

4
Според партията правителството провеждало политика в разрез с българския национален интерес
Според партията правителството провеждало политика в разрез с българския национален интерес Снимка: БГНЕС / Архив

От "Възраждане" поискаха оставката на цялото правителство с мотива, че политиката му е в разрез с българския национален интерес

Това се казва в позиция, разпространена от партията, относно поисканата оставка на Стефан Янев. Ето и пълния текст на становището им: 

"Мотивите, с които Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев, са, че в неговото правителство няма как да се следва политика, различна от тази, която той като Министър-председател е определил.

Мотивите на Петков сигурно са правилни за самия него, но те важат в още по-голяма степен и за България и за българския народ. Няма как в българската държава някой друг да следва политика, различна от тази, която е в полза на българския национален интерес, различна от тази на интересите на българския народ.

В конкретния случай, ако Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев с тези мотиви, ние от Възраждане искаме оставката на цялото правителство с мотива, че неговата политика е в разрез с българския национален интерес.

Политиката на Кирил Петков превърна България в страна-участник във военния конфликт и по този начин нанесе тежки щети на българските икономически и национални интереси.

Настояваме за оставка на цялото правителство и считаме, че всяко едно действие, допринасящо за замесването на България във военния конфликт в Украйна, вземането на страна в конфликт между две близки и приятелски нам държави, защото и Украйна и Русия са ни еднакво близки и с тях имаме еднакво близки исторически отношения, е престъпно и оставката е най-малкото, което трябва да последва."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ДА БЕ ДА....
    ОФ ТО ЧОВЕК С КОМПЛЕКСИ САМО ГОВОРИ ТАКИВА РАБОТИ И КВО ПРЕДЛАГА ДА УПРАВЛЯВА ТОЙ ЛИ.ОТ КЪДЕ ЗНАЕ НАЙ -МАЛКАТА ПАРТИЯ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ,АКО БЕШЕ ПРАВ ЩЕШЕ ДА ИМА 100 ДЕПУТАТА.БЛЯ БЛЯ .....
  • 2
    2
    daskal
    Чудесно искане! В подходящ момент. Когато инфлацията препуска. Национално отговорно. И с какво ще го сменим? С Костя Копейкин? С неговите екзалтирани лумпени? Най-интересното е, че много хора не разбират колко гнусен и повърхностен популизъм е това.
  • 5
    1
    русенец
    Най-сетне този малоумник да каже нещо свястно. Вероятно е случайно, но все пак е прав.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари