От професионалисти към бъдещи професионалисти

1

В ПГ по туризъм на 18.03.2015 г. по инициатива на Браншовия съюз на хотелиерите и ресторантьорите в Русе г-н Красимир Иванчев, председател на съюза, се срещна с учениците победители в Регионалното състезание по професии, състояло се на 14.03.2015г. в Габрово. Срещата се състоя в кабинетите по сервиране, най-новата придобивка на Гимназията.

Като специалист със стабилен опит г-н Иванчев високо оцени представянето на учениците  и изтъкна, че постиженията им напълно доказват тенденциите в кулинарния свят – креативност, предизвикателство, страст. Той не скри гордостта си от успехите на учениците, като им напомни, че всеки от тях винаги трябва да изпитва гордост от собствените си постижения, които са резултат от много труд и постоянство. Г-н Иванчев заяви, че успехите на учениците са и успехи за бизнеса в Русе. Обръщайки се към тях, той каза: „Ученици, бъдещето е във вашите ръце. Чакаме ви! Успехът от съвместната ни работа по различни проекти не закъсня. Амбицията да продължаваме е още по-силна, когато става дума за постоянство!”

От името на Браншовия съюз на хотелиерите и ресторантьорите г-н Иванчев награди състезателите за изключителните им успехи. Стела Нонева от 12Д клас – победител в категорията „Най-добър млад хлебар-сладкар“ и Веско Георгиев от 11А клас – победител в категорията „Най-добър млад готвач“ с ваучери за работно облекло, с логото на Браншовия съюз на хотелиерите и ресторантьорите – Русе, а Ваня Кулева от 11А клас – участник в категория „Най-добър млад сервитьор“ и Васил Маринов от 11Д клас – състезател в категория „Най-добър млад барман“ с ваучери за хранителни продукти.

Учениците благодариха за вниманието и приеха поздравленията с вълнение, а поканата за сътрудничество - с благодарност и доверие.

Г-н Иванчев поздрави преподавателите за тяхната всеотдайност и търпение, а на ръководството на ПГ по туризъм пожела работа с удоволствие и подкрепа от бизнеса. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари