От болницата в Силистра изписаха оздравял от коронавирус пациент

1
Хоспитализираните с COVID-19 в здравното заведение са трима, от тях настанен в ОАИЛ един и в Инфекциозно отделение – двама
Хоспитализираните с COVID-19 в здравното заведение са трима, от тях настанен в ОАИЛ един и в Инфекциозно отделение – двама

С два отрицателни резултата от PCR теста беше изписан пациент, диагностициран с COVID-19 в Силистренската болница. Връчено му е предписание за 28-дневна домашна изолация.

Хоспитализираните с COVID-19 в здравното заведение са трима, от тях настанен в ОАИЛ един и в Инфекциозно отделение – двама.

Според последната справка на РЗИ Силистра под 14-дневната противоепедимична карантина в областта в момента са 594 души, Наблюдават се карантинираните без личен лекар и контактни на болни с COVID-19.

В последната проверка на инспектори от РЗИ-Силистра на заведения за обществено хранене, във връзка с измененията и допълненията в противоепидемичните мерки, не са установени нарушения, изискващи спиране дейността на заведенията.

Продължава набирането на проби в социалните заведения в област Силистра за PCR изследвания на персонала. На 12 май са взети 30 проби, които са изпратени във вирусологична лаборатория на УМБАЛ "Св. Марина" във Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари