Осветиха Народното събрание с цветовете на знамето на Украйна

0
В София премина шествие в подкрепа на Украйна
В София премина шествие в подкрепа на Украйна Снимка: БГНЕС

В София премина шествие в подкрепа на Украйна

В няколко града у нас се проведоха демонстрации в подкрепа на Украйна. В София шествие премина по бул. „Цар Освободител“, предаде bTV.

Пред президентството се събраха хора, който изразиха своята гражданска подкрепа по повод войната в Украйна и позицията си пред управляващите, че трябва подкрепим пълноценно Украйна, а не „само на думи и в декларации“.

Стигна се до напрежение пред Руската църква, където се беше събрала група с руски знамена.

Сградата на Народното събрание на пл. „Народно събрание“ беше осветена с цветовете на знамената на България и на Украйна.

Демонстрацията продължи с протестно шествие към Орлов мост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Бидон за Зеле, Колбас от...
    Аз не мога да разбера нещо. След като толкова много хора "подкрепят" Украина, и то я подкрепят "много", защо вместо да спамят във всевъзможни новинарски сайтове, фейсни и въобще навсякъде където може, не вземат да си стегнат багажчетата и не идат в Украина да громят руския агресор. С малко перефразиране мога да ги призова за следното: " Чемодан, Вокзал, Киев". Така ще осигурят пушечно месо на зеленясалия психопат за около 2 - 5 дена. Успех им желая и да внимават да не настина по пътя, щото там няма да им дават "Терафлу" преди първия бой, пък след това който оцелее може и да се уреди за хапове.
  • 11
    6
    до 5
    майка ти е идентична сволоч с укронацистите, но Руснаците са съвсем различни хора. Нямат нищо общо с вас.
  • 1
    5
    Независим
    Най-богатите украинци са в България! По-голямата част са сволачи ! И руснаците са същите! Да погледнем ние в каква държава живеем, защото се управляваме от 240 идиота !
  • 19
    4
    Аз съм
    Тези продажници- така наречените политици стихнаха дъното. Май е време за оръжие братя.
  • -14
    3
    РуZZшлямски трол
    Рева от яд и злоба! Мууууууууу! Уаааааа! Ще си срежа вените от безсилие, че балгария и окрайна са братски страни а нашето братска РоZZшлямия е окупатор и враг на целия свят! (((((
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари