Осветеният в зелено Пантеон възхити русенци

8
Инициативата бе по случай Европейския ден на донорството и трансплантацията на органи
Инициативата бе по случай Европейския ден на донорството и трансплантацията на органи Снимка: БНТ

Инициативата бе по случай Европейския ден на донорството и трансплантацията на органи

Снощи осветиха в зелено Пантеона на възрожденците в Русе, предава БНТ.

Инициативата беше по случай Европейския ден на донорството и трансплантацията на органи.

Осъществява се от Изпълнителната агенция "Медицински надзор" към Министерството на здравеопазването с помощта на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    Де да знам
    Добре, инициатора на идеята е идиот безспорно. Това да превръщаш костница в светлинно шоу е изродщина. Но ако не греша, Пантеона е под шапката на историческия музей. Как пък не се намери един, който да им обясни, че това да осветяваш цветно гробище е гнусно, гадно, несъвместимо с нормалния човешки разум. Това си е психопатия като по учебник. Бе освети цветно паметника на свободата, доходното здание, кметството, имаме 10-ки великолепни сгради с историческо значение. Но църква, костница, параклис .... имайте малко уважение към мъртвите!
  • 7
    9
    daskal
    Това е гробище, бе, кретени!
  • 0
    8
    Лесбийка
    Ами тогава осветете го с цветовете на дъгата на рождения ден на градоначалника позволил освтяването в зилено. Поредната педерастка история в този град със затихващи функции. Митхад Паша се обръща в гроба си, като гледа последния си колега какви ги върши. Ама той нашият е роден в АРАБСКО, какво да очакваме от него, освен да чете Корана и се кланя на неговия си Бог. Пфуййй, ДаМуЕбПуМайна
  • 5
    7
    Русенец
    Егати извратеняците…това си е подигравка с паметника.
  • 4
    6
    ...
    хич не се чудете. това си е поредната доза лизачество на западни гъзове. утре ще го осветят в розово в деня на някой прайд. и изобщо, ама изобщо не си мислете че е пресилено. ЧЕСТИТ ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ . заслужаваме си всяка една долна гавра , като тази.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари