Оставиха в ареста "фелдшера", опитал да превози нелегални мигранти в линейка

0
31-годишния Кристиян Колев е трябвало да получи 3000 евро
31-годишния Кристиян Колев е трябвало да получи 3000 евро Снимка: БНТ

31-годишния Кристиян Колев е трябвало да получи 3000 евро

Районният съд в Средец остави за постоянно в ареста 31-годишния Кристиян Колев, който беше арестуван след като опита да превози 14 нелегални мигранти в линейка, преоблечен като фелдшер.

По време на заседанието стана ясно, че софиянецът закупил линейката със собствени средства. Очаквал да получи сумата от 3000 евро, ако успее да превози бежанците от района на Малко Търново до София, информира БНТ.

Пред адвоката си обяснил, че парите щели да дойдат от Турция, но отказва да каже чия е била идеята да осъществи курса с линейка. Разказал, че му трябвали пари. Превозното средство е било без медицинско оборудване.

31-годишният мъж работил без договор в сферата на строителството. Има средно образование и постоянен адрес в столицата. Не е женен. Пред съда заяви, че иска да бъде освободен под парична гаранция, но магистратите не се съобразиха с искането и му и наложиха най-тежката мярка "задържане под стража".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари