Осман Октай: Радев още е ядосан, че му отнеха служебното правителството

0
Ако беше избран Росен Желязков за служебен премиер, това щеше да отвори пътя на Атанас Атанасов към поста председател на НС, заяви той
Ако беше избран Росен Желязков за служебен премиер, това щеше да отвори пътя на Атанас Атанасов към поста председател на НС, заяви той Снимка: Ани Петрова / БНР

Ако беше избран Росен Желязков за служебен премиер, това щеше да отвори пътя на Атанас Атанасов към поста председател на НС, заяви той

Румен Радев още е ядосан, че му отнеха служебното правителството. Ако беше избран Росен Желязков за служебен премиер, това щеше да отвори пътя на Атанас Атанасов към поста председател на НС, заяви в „Стълбището” на Дарик Радио политикът и политически анализатор Осман Октай, който е и един от основателите на ДПС.

Като припомни, че Димитър Главчев беше бламиран като председател на парламента, Октай допуска, че от чисто човешка гледна той вероятно още е обиден на Бойко Борисов.

"Знаем колко хора „похарчи” Борисов през годините", допълни Октай.

Винаги е имало „посредници”, като Нотариуса и други подобни, и в политическата ни система и във всички сфери. Вярвах че е възможно да се отвоюва държавата от мафията. Но това се оказа много трудно, каза още Осман Октай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари