ОС на София няма да изплати доброволно обезщетение на семействата с разменените бебета

2
Столичният общински съвет чака съдебно решение по казуса с разменените бебета
Столичният общински съвет чака съдебно решение по казуса с разменените бебета

Столичният общински съвет чака съдебно решение по казуса с разменените бебета

"Столичният общински съвет няма да отпусне пари за обезщетения за разменените бебета в болница "Шейново", заяви председателят на местния парламент Георги Георгиев, цитиран от bTV.

Всяко от семействата на двете деца настоява да получи по 300 хиляди лева обезщетение.

Столичната община е принципал на болницата и по закон трябва да реши, дали да отпусне парите от бюджета на София. Ако това не стане, семействата ще потърсят правата си в съда.

Не мисля, че има как общинският съвет да оцени в пари претърпените болки и страдания от членовете на двете семейства. Ще го направим така, както се прави в цял свят, ще изчакаме съдебното решение, защото съдът единствено е компетентен да се произнесе по този въпрос”, каза Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    😈😈🔫💲💲💲
    Аби тия алчни майки и 30 .000не заслужават какви 300.000 като са гледали децата кко са похарчили?
  • 3
    3
    Отегчен
    Болницата има застрахователи. То няма как да функционира без такива. Какви са тия глупотевини - дай общинския съвет да дава пари. Е, няма как стане. Ще се съдят със застрахователите, ще вземат едни 10 000 лева и готово.
  • 3
    2
    гражданин
    От къде накъде да им плащат,че и по 300 000 лв.Някои фитилдосва за да пипне парички и той.Дали не е добре спретнат спектакъл.Ама да знаят едно - с Шаркова трудно ще излязът наглава
  • 1
    1
    Дгд
    Баси наглите мърши. Дано ви осъдят за двойно повече тогава
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари