ООН ще заседава извънредно заради атаката срещу Израел

0
Хамас предприе днес най-голямата атака срещу Израел от години, като уби най-малко 40 души
Хамас предприе днес най-голямата атака срещу Израел от години, като уби най-малко 40 души

Хамас предприе днес най-голямата атака срещу Израел от години, като уби най-малко 40 души

Бразилия ще свика извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН заради атаката срещу Израел, предаде Ройтерс, като се позова на бразилското външно министерство, съобщи БТА.

Бразилия, която този месец е ротационен председател на Съвета за сигурност на ООН, осъди атаките срещу Израел и изрази солидарността си с израелците, като в същото време изрази отново убедеността си, че израелско-палестинският конфликт следва да има двудържавно решение.

Палестинското ислямистко движение Хамас предприе днес най-голямата атака срещу Израел от години, като уби най-малко 40 души и рани хиляди. Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че страната му е във война и обеща възмездие за атаката.

"Бразилското правителство още веднъж изразява позицията си, че няма оправдание за прибягването до насилие, особено срещу цивилни, и призовава всички страни да проявят максимална сдържаност, за да не се стига до ескалация", каза бразилското външно министерство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    ...
    оон е една спряла американска маша. нищо не става от нея. политизирана, наведена маша.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари