Окръжният прокурор на Русе получи отличие за висок професионализъм

5
Георги Георгиев бе награден с плакет "За заслуга" лично от Иван Гешев
Георги Георгиев бе награден с плакет "За заслуга" лично от Иван Гешев Снимка: Прокуратура на Република България

Георги Георгиев бе награден с плакет "За заслуга" лично от Иван Гешев

Отличиха окръжния прокурор на Русе Георги Георгиев с плакет "За заслуга" на официална церемония в Съдебната палата в София.

Административният ръководител на Окръжна прокуратура - Русе получи наградата си лично от главния прокурор Иван Гешев. Отличието е за висок професионализъм.

Плакети "За заслуга" за всеотдайната им работа през годината получиха и заместник главните прокурори Красимира Филипова, Даниела Машева, Пламена Цветанова и Десислава Пиронева. С награда бе отличена и Сийка Милева, говорител на главния прокурор и прокурор във ВКП.

Иван Гешев връчи колективна награда на магистратите от отдел 6 на Софийска градска прокуратура (СГП). „Вие знаете колко усилия ви е струвало да се приемат делата на закритата Специализирана прокуратура в много кратки срокове и да не нарушим закона. Знаете, че законът бе приет в рамките на дни, не уреждаше почти нищо и отваряше редица проблеми, които се наложи да се решават в движение. Доказахме, че заедно можем да минем през неща, които се смятаха за невъзможни. Показахме, че въпреки политическия натиск работим в интерес на хората, че сме екип и това ще продължи“, каза главният прокурор, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България.

Награди за отлично изпълнение на служебните задължения - плакетПрокуратура на Република България“, „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“ и отличие „Служебна Благодарност“, получиха прокурори от Върховна касационна прокуратура, Върховна административна прокуратура, Софийска градска прокуратура (СГП), от окръжни прокуратури в страната, от военните прокуратури, както и следователи от НСлС, от сектор 04 „Специализиран“ към СГП, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе.

Иван Гешев изрази своята благодарност и признателност към всички прокурори и следователи от страната, като им пожела светли празници, здраве и професионални успехи през 2023 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    6
    Русе
    https://www.dunavmost.com/novini/bird-geshev-priel-podkup-ot-biznesmen-za-da-opraska-sadruzhnika-mu
  • 14
    5
    The Justice
    Те си се надушват боклуците .... и се награждават взаимно!!!
  • 14
    4
    Дръзновение
    Квадратния прокурор наградил Окръжния! Ти да видиш. Че и как Сийка и тя барабар с мъжете.
  • 14
    3
    Гошо Шанса - окръжен прокурор
    Изпълнявам поръчки всякакви! Лижа задници всякакви!
  • 13
    2
    ...
    Абе ще ме задавите докато си вечерям със статии, като тази. Какъв професионализъм у този мухльо. Я му направете ревизия на отдела по колко дела колко пари са осъдени да изплащат. Висок професионалист. О, майко !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари