Огнеборците са реагирали на 4 сигнала за пожари в Русенско

0
Един лъжлив сигнал на пътя за село Щръклево е вдигнал на крак екип на Първа РСПБЗН
Един лъжлив сигнал на пътя за село Щръклево е вдигнал на крак екип на Първа РСПБЗН Снимка: Архив

Един лъжлив сигнал на пътя за село Щръклево е вдигнал на крак екип на Първа РСПБЗН

Екипите на пожарната в Русенско са реагирали на 4 сигнала за пожари през изминалото денонощие. В село Хотанца екипи от РСПБЗН - Сливо поле са гасили пожар в суха трева и храсти в близост до последните къщи на улиците „Кирил и Методи“ и „Пирин“. Горенето е ликвидирано на площ около 200 000 кв. м без щети.

В село Смирненски екипи от РСПБЗН - Ветово и Първа РСПБЗН в Русе са гасили пожар в суха трева и храсти в местност над кариерата. Пожарът е ликвидиран на площ около 750 000 кв.м. В село Смирненски екип от РСПБЗН - Ветово е гасил пожар в отпадъци в двор на бившия завод „Вела Пискова“. Пожарът е ликвидиран на площ около 100 кв.м.

Един лъжлив сигнал за задимяване в района на пътя за с. Щръклево е вдигнал на крак екип на Първа РСПБЗН. При пристигане на място се установява, че се извършва селскостопанска дейност с техника.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари