Очакваното затопляне в събота ще е за много кратко

0
Времето остава променливо и с превалявания от дъжд и мокър сняг.
Времето остава променливо и с превалявания от дъжд и мокър сняг.

През нощта ще има променлива облачност. Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще бъдат между -7 и -4.

За Русе се очаква минимална температура около  -5 градуса. През деня ще има незначителна до променлива облачност. Сутринта около река Дунав на места ще има значителна облачност и намалена видимост, които до обяд ще се разсеят. Ще духа слаб вятър без определена посока, на моменти ще бъде почти тихо.

Максималните температури ще бъдат между 2 и 5 градуса. За Русе се очаква максимална температура около 2 градуса. Атмосферното налягане ще се понижава.

И в събота преди обяд около река Дунав преди обяд ще има значителна облачност. Над повечето равнинни и полупланинските райони ще има незначителна до променлива облачност. След обяд навсякъде ще преобладава време с незначителна до променлива облачност. Ще духа слаб вятър, предимно от североизток. Минималните температури ще бъдат между минус 4 и минус 1. Максималните – между 5 и 8.

В неделя сутринта ще бъде облачно, на места със слаби превалявания от дъжд и мокър сняг. След обяд облачността ще намалее до незначителна. Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Минималните температури бъдат между 0 и 3. През деня температурите няма да се променят съществено и максималните ще бъдат между 2 и 5.

В понеделник ще преобладава време със значителна облачност, на места с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Минималните температури бъдат между 0 и 3. Максималните ще бъдат между 2 и 5.

Във вторник ще има променлива облачност с тенденция да намалява. Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Минималните температури бъдат между минус 3 и 0. Максималните ще бъдат между 0 и 3.

В сряда и четвъртък ще преобладава време с незначителна облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Минималните температури бъдат между минус 3 и 0. Максималните ще бъдат между 0 и 3.

Над западните и централните части на Стара планина в петък и събота ще преобладава време с незначителна до променлива облачност. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м в четвъртък в петък ще бъдат около 8 и в събота – около 2 и през деня ще се понижават. В неделя преди обяд ще бъде облачно с превалявания от дъжд и сняг. След обяд облачността ще намалее. Ще духа силен вятър от северозапад.

Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 4. В понеделник ще бъде облачно с превалявания от дъжд и сняг. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 0 и през деня ще се понижават. От вторник до четвъртък ще има незначителна до променлива облачност и ще духа силен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около минус 3. На 2000 м максималните температури ще бъдат с около 4 – 6 по-ниски от температурите на 1200 м.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари