Обявиха конкурси за директори на 10 училища в област Русе

10
Всеки един от конкурсите ще се проведе в два етапа
Всеки един от конкурсите ще се проведе в два етапа Снимка: Русе Медиа

Конкурси за директори на 10 училища в Русе и областта обяви Регионалното управление по образование в Русе

Всеки един от конкурсите ще се проведе в два етапа – писмен изпит, който включва решаване на тест и казуси, и защита на концепция за стратегическо управление на институцията.

За Русе конкурси ще има за ОУ „Олимпи Панов“, ОУ „Братя Миладинови“, ОУ „Христо Смирненски“ /кв.“Долапите“/, СУ „Васил Левски“, ПГ по електротехника и електроника, ПГ по облекло и ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура.

Конкурси са обявени още за директори на ОУ „Христо Ботев“-с.Баниска /Две могили/, ОУ „П.Р.Славейков“-с.Смирненски /Ветово/ и Професионалната гимназия в Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Коментиращ
    До коментар 6. Госпожо Галя Ганчева, не Ви ли е срам да се криете и да използвате чужди имена. За разлика от Вас, г-жа В. Борисова има достойнство и не би написала това, а вие го правите под чужда самоличност, защото Ви е срам от постъпките Ви и не смеете да си покажете лицето. Нищо, продължавайте да си стоите в мишата дупка и по-добре недейте си изважда главата от там, защото ще видите истината, а тя не е във Ваша полза. Лошо е, че толкова време не можахте да осъзнаете, че вече сте забравени и никой не сеща за Вас - псевдопсихоложката...
  • 4
    6
    В.Борисова
    Сценаристката от преди 2 години- бабичката с оределите пирги и сбабичосаната лисича физиономия си повярва много и си направи само един кабинет да си отърка дъртия гъз от страст да си мисли,че е директор на СУ "Васил Левски".Всички виждахме и й се смеехме зад гърба й като се движеше с онази другата некадърница,убавица.Разгеле,решиха да я пенсионират,че да си останем на работа,иначе училището отива на кино.
  • 8
    5
    Ivan
    Това директори на училища,градини,Пьлни боклуци,отпадъци,простотия пьлна са!Чисто нови хора да има!
  • 35
    4
    Русе
    А тая уФцъ (със степен доктор) от Спортната гимназия няма ли да я сменяте? Изключително тъпо и нагло същество (типичен екземпляр от котилото на ГЕРБ-Нунев). Нямам представа на кого е духала в Търново за дисертацията, но е пълен отпадък.
  • 40
    3
    Богомилов
    Защо няма конкурс за гр.Глоджево.Да се махне този некадърник Алеков.Никакво развитие както в учебната база,така и на завършващите ученици. Под всякаква критика е училището. Заедно със заместника си са назначили целия си род на работа в училището. Сестри ,зетьове ,вуйчовци чичовци и т.н.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари