Обвиняемият за убийството на намерената в куфар Евгения си призна в съда

0
Видях, че тя е безжизнена, видях че има кръв по ръба на шкафа, тогава разбрах, че съм я убил, каза Орлин Владимиров
Видях, че тя е безжизнена, видях че има кръв по ръба на шкафа, тогава разбрах, че съм я убил, каза Орлин Владимиров

Видях, че тя е безжизнена, видях че има кръв по ръба на шкафа, тогава разбрах, че съм я убил, каза Орлин Владимиров

Обвиненият за убитата и намерена в куфар Евгения направи самопризнания пред съда. До момента той не беше говорил пред магистратите.

Евгения е ударила Орлин по главата. След това тя се обърнала към кухненския плот, взела чаша, а Орлин се дръпнал.

"Пуснах я, тя се обърна към масата, взе чаша. Хванах нейната дясна ръка, с моята лява ръка. С дясната ръка я хванах за врата. Загубихме равновесие, двамата паднахме, тя се удари в ръба на шкафа, тогава осъзнах какво става.

Видях, че тя е безжизнена, видях че има кръв по ръба на шкафа, тогава разбрах, че съм я убил. Започнах да си представям как детето ще се върне от училище и ще види майка си. Започнах да чистя с един моп. Чистих с тениската си, не исках синът ни да разбере за случилото се. Не знам дали съм изчистил всичко", каза Орлин Владимиров, обвиняемият за убийството на Евгения.

Владимиров отказа да отговори на въпросите на съда. А малко преди процеса близки на убитата се събраха на протест, предаде NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари