Обучение на тема превенция на насилието се проведе в село Писанец

0
През обучението на БМЧК - Русе преминаха 11 момичета и момчета
През обучението на БМЧК - Русе преминаха 11 момичета и момчета Снимка: БМЧК - Русе

През обучението на БМЧК - Русе преминаха 11 момичета и момчета

В периода 09.-11.06. БМЧК - Русе организира изнесено обучение в село Писанец на тема превенция на насилието в училищна и домашна среда. То е осъществено с финансиране по Програма за развитие на иновации и добри практики по приоритетни дейности на БМЧК. Събитието предизвика интереса на общо 11 момичета и момчета на възраст 15-19 години, учащи в шест от гимназиите в града, уточниха от организацията.

Ефективна комуникация, самочувствие, емоционална интелигентност, разпознаване знаците на насилие и правилната реакция в случай на агресия бяха част от темите, засегнати на Академията. Лектори бяха доброволци и специалисти от Български младежки Червен кръстРусе, Сороптимист клуб Русе и GLOW Academy.

След вече успешно преминатото обучение участниците имат възможността с подкрепата на ментори да участват в организирането и осъществяването на дейности, свързани с темата за насилието, допълниха от Български младежки Червен кръст - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари