Общината кани русенци на обществено обсъждане на Плана за развитие до 2027

1
Срещата се състои във вторник в Пленарна зала от 17:30 часа
Срещата се състои във вторник в Пленарна зала от 17:30 часа

Срещата се състои във вторник в Пленарна зала от 17:30 часа

Община Русе кани гражданите и всички заинтересовани страни на обществено обсъждане за визията за развитие на община Русе за периода 2021-2027 г.

На 21.06.2022г. (вторник) от 17:30 ч. в Пленарна зала ще се проведе обществено обсъждане на проекта на План за интегрирано развитие на община Русе (ПИРО) за периода 2021-2027 г. Писмени становища и коментари могат да се подават през Деловодството на Община Русе или на електронна поща [email protected] в срок до 16,00 ч. на 21.06.2022 г.

Проектът на ПИРО на Община Русе 2021-2027 е публикуван за предварително запознаване в специализираната секция на сайта на Община Русе - https://obshtinaruse.bg/plan-za-integrirano-razvitie-na-obshtina.

ПИРО на община Русе определя средносрочните приоритети за устойчиво развитие на общината и идентифицира ключови проекти за следващия 7-годишен период. Чрез неговото разработване и прилагане се цели осигуряването на необходимите интервенции в общинската територия, целящи подобряване на условията за живот и бизнес на местната общност, като същевременно се създадат необходимите предпоставки за ефективно усвояване на местните ресурси и потенциали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    daskal
    "Обществено обсъждане" е като открито партийно събрание от времето на соца. Помните ли? На откритите събрания на Партията-майка можеха да присъстват и простосмъртни. Толкова файда имаше тогава от тях колкото и днес.
  • 6
    1
    русенец
    До коя година? Абе, педали нещастни! Оправете най-сетне улиците, оправете замърсяването на въздуха, въведете ред в града, че до 2027 година само мангали ще живеят в Русе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари