Община Русе се рекламира в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“

2
Русе се представи с колоритен щанд, акцентиращ върху културно- историческото наследство на града и региона и популярни туристически обекти
Русе се представи с колоритен щанд, акцентиращ върху културно- историческото наследство на града и региона и популярни туристически обекти Снимка: Община Русе

Община Русе се включи активно в 17-ото издание на Международното туристическо изложение “Културен туризъм”. То се проведе от 14 до 16 април във Велико Търново

Сред участниците бяха десетки общини, представители на посолствата на Австрия, Виетнам, Румъния, Корея, Палестина и Индия. Русе се представи с колоритен щанд, акцентиращ върху културно- историческото наследство на града и региона и популярни туристически обекти, които привличат туристи от цялата страна.

Представители на Общината взеха участие и в национална среща на Организациите за управление на туристическите райони (ОУТР), която беше част от програмата на форума. На нея присъства зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева, експерти от министерството и членове на други ОУТР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари